SOTO 2

This adaptive reuse project transformed a 90,000sf warehouse into an office, conference, and research space with an open concept floor plan and creative/collaborative office design. The project included complete structural upgrades, full abatement, asbestos removal, and historical elements restoration. This project also included installing a 400-ton rooftop chiller plant and generator, a new feature stair install, and a new elevator. All new building systems were installed at this site.

PROJECT TYPE:

Commercial Core and Shell/Tenant Improvement. Adaptive Reuse. MEP Design-Build

COMPLETION DATE:

July 2013

CLIENT:

University of Southern California

HIPLA_2011SotoStreet_USC_03_131218.jpg

ARCHITECT:

Gensler Architects

HIPLA_2011SotoStreet_USC_11_131207.jpg

SQUARE FEET:

88,000 SF

HIPLA_2011SotoStreet_USC_02_131218.jpg